Merz logó

Live better. Feel better. Look better.

Szépségápolás – Étrend-kiegészítők – Kozmetikumok

A gyönyörű külső a biológia szépségével kezdődik. Tudjon meg többet a Merz Spezial termékek legújabb generációjáról, melyek kifejezetten az egészséges bőr, haj és köröm megőrzésére lettek kifejlesztve.

A Merz Spezial termékcsaládot a Merz Consumer Care GmbH tudományos szakértői csoportja dolgozta ki, minden egyes termék alapos ellenőrzésen és tudományos vizsgálaton esett át.

Valamennyi Merz Spezial termék kivételes minőségét a Merz Consumer Care GmbH szigorú minőség-ellenőrzése szavatolja, különös figyelmet fordítva a jótékony összevetők megfelelő összeállítására.

A Merz Spezial termékek összetevőit úgy válogatták, hogy a megfelelő tápanyagok optimális arányban támogassák a természetes biológiai folyamatokat.

Merz Spezial Drazsé

A Merz Spezial Bőr|Haj|Köröm Drazsé egy szépségápolási étrend-kiegészítő, melyet kifejezetten úgy alkottak meg, hogy ellássa a szervezetet a szükséges tápanyagokkal, mely a haj, bőr és köröm normál állapotának fenntartásához szükséges lehet. Vitaminok és mikrotápanyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza, melyek hozzájárulnak az egészséges haj, bőr és köröm megőrzéséhez.

AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ FOGYASZTÁSA NEM HELYETTESÍTI
A KIEGYENSÚLYOZOTT, VEGYES ÉTRENDET
ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT!