Merz logó

Live better. Feel better. Look better.

Rólunk

A Shila-Medic Kft. a németországi Merz Pharmaceuticals GmbH és leányvállalatának, a Merz Consumer Care GmbH képviseletét látja el Magyarországon.

A Merz Pharmaceuticals GmbH egy független, nemzetközi gyógyszeripari vállalat, mely a betegek igényeit középpontba helyezve állít elő innovatív készítményeket. A termékek fejlesztéséért a Merz Pharmaceuticals saját kutatási és fejlesztési részlege felel.

A Merz egy globális, családi tulajdonban lévő nagyvállalat, amelyet több mint 110 éves innováció, elkötelezettség és bizalom ihletett.

Nagy múltú vállalatként a Merz az évek során különböző fókuszterületeket töltött be. A fogászati termékektől kezdve az Alzheimer-kór áttörésein át, 1908-as alapítása óta, többször sikeresen megújult.

Mára kialakult tevékenységi köre a vényköteles és vény nélkül kapható készítmények esetében főként a bőrgyógyászati, neurológiai és belgyógyászati készítmények piacára terjed ki.

A Merz Consumer Care GmbH a Merz Csoport több mint 111 éves hagyományokkal és sikertörténettel rendelkező vállalata az egészségügyi piacon.

Termékeik kivételes minőségét szigorú minőség-ellenőrzésük szavatolja, különös figyelmet fordítva a jótékony összevetők megfelelő összeállítására. A Merz Consumer Care GmbH az innovatív és kiváló minőségű egészségügyi, wellness és szépségápolási termékek egyik vezető nagyvállalata.

A Merz Pharmaceuticals és Consumer Care GmbH cégcsoport nemzetközi honlapjának megtekintéséhez kattintson ide:

kockazat figyelmeztetés