99% vásárlói visszajelzés

Belülről fakadó természetes szépség

A szép emberről már őseink is egészséget tételeztek fel.
A szépség figyelmet kelt, látványa önmagunknak is és másoknak is örömet okoz. Mai rohanó világunkban elengedhetetlen, hogy nemcsak öltözködésünkre és felszínes kinézetünkre helyezzünk nagy hangsúlyt, hanem a látszólag apró, kis részletekre is odafigyeljünk, hiszen a külvilág először a megjelenésünk alapján ítél meg bennünket.

Szépségünkhöz szorosan hozzátartozik az ápolt, szép köröm, egészséges, fénylő haj és szép bőr.

Életünk sok olyan külső tényezőtől is függ, amelyeket nem tudunk mindig befolyásolni. Nyáron védekeznünk kell a napsütés káros hatásai ellen, ősszel viszont fel kell készülni hidegebb időkre, bőrünk megfelelő védelmére. A kiegyensúlyozatlan táplálkozás, betegségek, valamint sajnos mindennapjaink résztvevője a stressz, és a diéta is hozzájárul szervezetünk elégtelen működéséhez, vitaminhiány kialakulásához.
Körmünk, bőrünk, hajunk hűen tükrözi egészségünk állapotát, jelzi a pótlásra szoruló ásványi anyagokat, vitaminhiányunkat.

Az A-vitamin, a biotin, a cink hiánya esetén bőrünk fénytelenné válhat.
Az elégtelen cink bevitel eredményezheti hajunk és körmünk szerkezetének kedvezőtlen irányba történő változását.

A Merz Spezial Dragees étrend-kiegészítő fontos építőanyagokat és tápanyagokat tartalmaz, amelyek az egész szervezet számára értékesek. A Merz Spezial Dragees étrend-kiegészítő összetevőit úgy állították össze, hogy ellássa a szervezetet és a bőrt értékes erősítő és tápláló vitaminokkal és ásványi anyagokkal, mint például a vas és a cink.

A Merz Spezial Dragees-ban megtalálható A-vitamin, biotin, cink, niacin, riboflavin a bőr normál állapotának fenntartásához, a C-vitamin a megfelelő kollagén-képződéshez járul hozzá. Ezen hatóanyagok összessége segíti a bőr tápanyagokkal történő ellátottságát, melynek eredménye a sima bőr, üde megjelenés, ragyogó tekintet.

A Merz Spezial Dragees cink tartalma elősegíti a haj és köröm normál állapotának fenntartását, ezáltal a haj és a köröm erőssé és fénylővé válik.

FOGYASZTÓI FELMÉRÉS *

*A megkérdezett fogyasztók 99%-a ajánlaná a Merz Spezail Drazsét a barátainak. 2014 júniusában 1000 nő megkérdezésével végzett fogyasztói felmérés eredménye

MERZ SPEZIAL GARANCIA **

A Merz Spezial a „Belülről fakadó szépség” kategóriájának első számú termékcsaládja Németországban. Termékeinket a németországi Frankfurtban található Merz Bőrgyógyászati Kutatóközpont fejleszti és teszteli. Kivételes minőségüket szigorú minőség-ellenőrzésünk szavatolja.

** Nielsen: vény nélkül kapható készítmények; egészségügyi intézmények szegmens
Bőr | Haj | Köröm kombinációk; MAT adatok, 2017. május

Étrend-kiegészítő, mely nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Napi javallat felnőttek és 14 éven felüli gyermekek esetében naponta két alkalommal egy drazsé, reggel és este fogyasztva. Kúraszerű használata is ajánlott.

A Merz Spezial Dragees generációk szépségdrazséja, amely kizárólag gyógyszertárban kapható.